Scroll Top

Συμμετοχή και χορηγία της εταιρείας MStR Law Firm στο σεμινάριο «ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ∙ ΓΝΩΣΗ ∙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ»

Η δικηγορική εταιρεία MStR Law Firm ήταν χορηγός και συμμετείχε στο σεμινάριο που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με θέμα «ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ∙ ΓΝΩΣΗ ∙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ» στο Ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός» στις 21-9-2013.

 

Η δικηγορική εταιρεία MStR Law Firm, είναι η πρώτη δικηγορική εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία αναπτύχθηκε στηριγμένη στην επιτυχή σύμπραξη Ελλήνων και Γερμανών δικηγόρων.

Αυτή η σύμπραξη, μας έδωσε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε αρμονικά και ομαλά με τους εντολείς μας, προερχόμενους κυρίως από την Ελλάδα και τη Γερμανία.

Με καλή διάθεση, ειλικρίνεια, αναγνώριση και σεβασμό στις διαφορετικές νοοτροπίες, μεθοδική δουλειά και χάραξη νομικής στρατηγικής πριν από κάθε κίνηση, βασιζόμαστε σε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους εντολείς μας, η πλειοψηφία των οποίων έχει επιτυχή πορεία στην Ελλάδα.

Η κρίση στην ευρωπαϊκή οικονομία και ειδικότερα στην Ελλάδα, μπορεί να οδήγησε και να οδηγεί στην λήψη εξειδικευμένων και στοχευμένων μέτρων προστασίας και πρόληψης, ωστόσο ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη και την ένταση της συνεργασίας μεταξύ των δικηγόρων και των εντολέων μας.

Σήμερα που δοκιμάζονται μαζί με τις οικονομικές δομές, και οι σχέσεις μεταξύ των κρατών, αλλά ακόμη περισσότερο αυτές μεταξύ των πολιτών των χωρών της Ευρωζώνης, οι σχέσεις της Ελλάδας και Γερμανίας, γίνονται αντικείμενο κριτικής και σχολιασμού, άλλοτε δικαίως και άλλοτε αδίκως. Ευχή μας είναι να μην επηρεαστούν αρνητικά οι σχέσεις Ελλήνων και Γερμανών πολιτών.

Στην δικηγορική μας εταιρεία, προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε μέσα από τις νομοθετικές και τις δομικές αλλαγές και την κινητικότητα των τελευταίων ετών της οικονομικής κρίσης, να αναδείξουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα και να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες που οδηγούν στην ανάπτυξη και στην δημιουργία ενός σύγχρονου, σταθερού και υγιούς κλίματος στις ελληνογερμανικές οικονομικές, πολιτιστικές και κοινωνικές σχέσεις.